Prestige Studio iți deschide calea spre independența financiară într-un mediu restrâns și profesional, dar plăcut, de muncă.

studio-videochat-girl-1-red

Condiții Colaborare

Vârsta

Vârsta modelelor admise în echipa Prestige este de minim 18 ani, impliniți. În principiu nu avem o limită maximă de vârstă, dacă întrunești calitățile compatibile cu viziunea noastră.

Acte Necesare

Este necesar să aveți o carte de identitate valabilă.

Abilități

Videochatul este o artă a conversației, arta de a asculta și de a te face ascultat. De aici pornește totul. Aceasta, în combinație cu arta seducției, sunt ``armele`` de bază în această profesie. Pentru a excela în acest domeniu seriozitatea, puterea de a nu ceda ușor, păstrarea în permanență a unui aspect ingrijit sunt prioritare și, nu în ultimul rand, un număr cât mai mare de ore petrecute on-line.

Limbi străine

Limba engleză la un nivel mediu (scris și vorbit) este necesară, am spune chiar obligatorie, iar cunoașterea altor limbi străine vă aduce un plus câștigurilor voastre într-un timp mult mai scurt.

Avantaje

Prestige Studio iți facilitează calea spre independența financiară. Mediul prietenos dar profesional, o echipă mica dar dedicata, decoruri adaptate și aparatura performantă sunt contributia noastra, tu poti beneficia de ele, daca iti doresti.

Comision

Conform contractului încheiat pornește de la 50% și, în funcție de performanțe, poate ajunge până la 70%.

Salariu Garantat

Indiferent de activitatea ta, noi iți garantăm că la sfârșitul lunii vei încasa un venit de minim 2000 lei.

Program Flexibil

În funcție de stilul de viață și de restul activităților tale îți poți alege tura în care vrei să lucrezi.

Bonusuri Multiple

Bonus de angajare, bonus pentru recomandare, procent din realizările modelului pe care l-ai recomandat, pachete Beauty & SPA.

Confidențialitate

Confidențialitatea o asigurăm prin blocarea țării de origine (sau, la cerere, a oricărei alte țari). Prin semnarea unuia din contractele mai sus specificate, ne asigurăm că acordul de confidențialitate este bilateral.

Legalitate

Oferim condții de transparență, între studio și model se realizează prin semnarea unui contract de drepturi de autor. În Romania activitatea de videochat este legală, fiind reglementată de legea 196/2003, ulterior modificată și completată prin legea 496/2004. Studio-ul nostru îndeplinește toate criteriile legale pentru o desfășurare a activității în condiții optime. De asemenea, Prestige Studio, încheie un contract cu fiecare model în parte. Vârsta minimă a oricărei persoane care solicită angajarea este de 18 ani. NU acceptăm la interviu o persoană care nu poate prezenta o carte de identitate valabilă.

Ești pregătită să lucrezi cu noi?

Dacă ești dispusă să faci un minim de efort și sacrificiu în raport cu posibilitatea de a câștiga, cunoști limba engleză la un nivel mediu conversațional și dispui de o personalitate plăcută și inteligentă, Prestige Studio te poate ajuta să ajungi într-un timp scurt la asigurarea veniturilor pentru îndeplinirea acestor dorințe.