Prestige Studio iți deschide calea spre independența financiară într-un mediu restrâns și profesional, dar plăcut, de muncă.

Condiții Colaborare

Vârsta

Vârsta modelelor admise în echipa Prestige este de minim 18 ani, impliniți. În principiu nu avem o limită maximă de vârstă, dacă întrunești calitățile compatibile cu viziunea noastră.

Acte Necesare

Este necesar să aveți o carte de identitate valabilă.

Abilități

Videochatul este o artă a conversației, arta de a asculta și de a te face ascultat. De aici pornește totul. Aceasta, în combinație cu arta seducției, sunt ``armele`` de bază în această profesie. Pentru a excela în acest domeniu seriozitatea, puterea de a nu ceda ușor, păstrarea în permanență a unui aspect ingrijit sunt prioritare și, nu în ultimul rand, un număr cât mai mare de ore petrecute on-line.

Limbi străine

Limba engleză la un nivel mediu (scris și vorbit) este necesară, am spune chiar obligatorie, iar cunoașterea altor limbi străine va aduce un plus câștigurilor voastre într-un timp mult mai scurt.

Avantaje

Prestige Studio iți facilitează calea spre independența financiară. Mediul prietenos dar profesional, o echipă mica dar dedicata, decoruri adaptate și aparatura performantă sunt contributia noastra, tu poti beneficia de ele, daca iti doresti.

Comision

Comisionul pornește de la 50% și poate ajunge până la 75%.

Venit Garantat

Indiferent de realizarile tale, in primele 3 luni, iți garantăm că la sfârșitul fiecarei lunii vei încasa un venit minim de 2000 lei.

Program Flexibil

Iți poți alege tura în care vrei să lucrezi.

Bonusuri Multiple

Bonus de angajare, bonus pentru recomandare, procent din realizările modelului pe care l-ai recomandat, pachete Beauty & SPA.

Confidențialitate

Confidențialitatea o asigurăm prin blocarea țării de origine (sau, la cerere, a oricărei alte țari). Prin semnarea unui contract in conditii legale, ne asigurăm că acordul de confidențialitate este bilateral.

Legalitate

Intre studio și model se semnează un contract in conditi legale . În Romania activitatea de videochat este legală, fiind reglementată de legea 196/2003, ulterior modificată și completată prin legea 496/2004. Studio-ul nostru îndeplinește toate criteriile legale pentru o desfășurare a activității în condiții optime. NU acceptăm la interviu o persoană care nu poate prezenta o carte de identitate valabilă.

Vrei sa colaborezi cu noi ?

Prestige Studio iti ofera toate conditiile pentru a ajunge sa iti construiesti un viitor lipsit de griji , daca iti doresti cu adevarat !