Despre Videochat

Toată lumea știe despre videochat că ar putea fi o sursă importantă de venit și că este un subiect controversat.

Noi vedem dincolo de aceste aspecte, abordăm acest job ca pe oricare altul, cu diferența că, dacă îl tratezi cu maxim profesionalism și seriozitate, aduce mult mai mult decât satisfacții financiare de moment, putând să iți asigure independența și viitorul.

De ce este videochatul un domeniu atât de controversat?

Cele mai simple răspunsuri sunt: lipsa de informare și prejudecățile.

Ce este videochatul, în esență?

  • Activitate de live-streaming, desfășurată într-un cadru intim 100%, în care 2 persoane comunică prin intermediul unei conexiuni la internet și a unei camere web. Aceasta ar fi formula foarte simplificată ,dar reală, a activității de videochat, care reprezinta, de fapt, o activitate de entertainment.
  • Videochatul este cu adevărat o industrie din care se pot câștiga foarte mulți bani, însă doar dacă lucrurile sunt făcute cu un profesionalism desăvârșit.
  • Activitatea se poate limita la conversații pe teme variate și aceasta reprezintă video-chat-ul  NON-ADULT.
  • Faptul ca această conversație poate duce și la aspecte senzual-erotice este o realitate, însă acest lucru se petrece EXCLUSIV virtual și de asemenea consensual, iar aceasta reprezintă video-chat-ul ADULT.
  • Fiecare model în parte, în funcție de personalitate și abilitați, optează pentru tipul în care se simte confortabil să performeze.

Ce inseamna efectiv o sesiune de videochat?

În timpul unei sesiuni utilizatorii plătesc un preț/minut, petrecut cu tine. Atât conținutul sesiunii cât și desfășurarea ei depind exclusiv de tine și ești liberă să îndrepți conversația și desfășurarea ei exact în punctul în care dorești, ceea ce noi numim “o minte fulger”.

Unii clienți sunt în căutare de prietenii cu modele cu care pur și simplu să vorbească, să își împărtășească problemele, simt nevoia de a fi ascultați și înțeleși, caută un refugiu din cotidian, iar în felul acesta se pot crea prietenii strânse.

Videochat-ul este o formă de socializare în mediul virtual!

Există teoria conform căreia doar prin show-uri adult se fac bani în videochat. Aceasta teorie este complet falsă și s-a demonstrat contrariul de nenumărate ori. Teoria este propagată, pe de o parte, de modelele slab instruite în studiouri, care nu au înțeles nimic din esența preformării în această activitate și a modelelor prost informate de pe forumuri, bloguri, etc. iar, pe de altă parte, de persoane cu prejudecăți, care nu au nici cea mai mică idee, ci doar presupuneri, despre ce altceva mai înseamnă videochat-ul pentru membrii care apelează la această formă de relaxare și interacțiune virtuală: comunicare pură, terapie conversațională, eliberare a tensiunilor acumulate, mici fantezii pe care nu au cu cine să le împărtășească, s.a.m.d.

Videochatul a pornit ca formă de socializare, iar probabil peste 85% din banii câștigați din videochat se fac în urma discuțiilor și a prieteniilor legate cu persoane din toate colțurile lumii.

Cu alte cuvinte, fără comunicare de niciun fel cu membrul, nu ai cum să câștigi bani (de la limbajul corpului, care este un mod de comunicare necesar excelării în acest domeniu, până la arta de a conversa, sau mai clar spus, arta de a atrage și menține cât mai mult un membru într-o conversație).

Echipa Prestige îți pune la dispoziție tot suportul necesar, tehnic și uman, însă, cum profiți de ele, depinde de tine; tot ce îți trebuie sa ai atitudine, ambiție, dorință, atenție, perseverență si răbdare. De restul ne vom ocupa noi…

Beneficii
Confidențialitate
Legalitate

Ești pregătită să lucrezi cu noi?

Dacă ești dispusă să faci un minim de efort și sacrificiu în raport cu posibilitatea de a câștiga, cunoști limba engleză la un nivel mediu conversațional și dispui de o personalitate plăcută și inteligentă, Prestige Studio te poate ajuta să ajungi într-un timp scurt la asigurarea veniturilor pentru îndeplinirea acestor dorințe.